Lækker og sprød grønkålssalat, med et friskhed fra peberfrugten, gør denne salat fantastisk som både hovedret og tilbehør.
Den er nem og hurtig at lave, som et friskt og sundt alternativ til madpakken.
Du gav:
Lækker og sprød grønkålssalat, med et friskhed fra peberfrugten, gør denne salat fantastisk som både hovedret og tilbehør.
Den er nem og hurtig at lave, som et friskt og sundt alternativ til madpakken.
Man renser grønkålen og river de grønne blade fra stilkene, og hakker bladene fint i foodprossecoren.
I denne salat bruges rigeligt med finthakket grønkål som giver en god bund.
Skær peberfrugt, gulerod, bladselleri og avocado i tern. Krølsalaten skæres i strimler.
Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.
1-2 portioner afhængigt af om det er en hovedret eller tilbehør.
Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.
Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.