Videre til indhold
  • ØKOLOGI
  • GLOBAL G.A.P.
Facebook-f
weblogo
oeko-logo_01
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
weblogo
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt

Ovnbagt hokkaido græskar

Opskrift fra Thorsbjerggaard
Hvad synes du om denne opskrift?
Ovnbagt hokkaido græskar Lækre velsmagende hokkaido græskarbåde er særdeles velegnede som tilbehør til både fisk og kød. De lækre og indbydende både vil gøre sig godt på middagsbordet, og er nemme at lave inden gæsterne kommer.
5 1 5 2

Du gav:

Lækre velsmagende hokkaido græskarbåde er særdeles velegnede som tilbehør til både fisk og kød.

De lækre og indbydende både vil gøre sig godt på middagsbordet, og er nemme at lave inden gæsterne kommer.

opskrift

Ovnbagt hokkaido græskar

  • Hovedret
  • Tid i alt: 0 time(r)
  • 30 minutter
  • Arbejdstid: 0 time(r)
  • 20 minutter
  • Servering til 4 personer

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skrub hokkaidoen under rindende vand.

Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernene ud med en ske.

Skær hokkaidoen i både af 5 cm tykkelse på det bredeste sted.

Kom bådene i en stor plastpose.

Vend lidt mel, olivenolie, salt, peber og de krydderier og krydderurter, du kan lide i posen f.eks. timian og chili. Ryst posen grundigt, så der ligger en fint lag på alle hokkaidooverflader.

Vend hokkaidobådene ud på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Server bådene kolde eller varme som tilbehør til kød eller fisk.

Er der rester, så brug dem i hummus – det giver en god smag og en flot farve.

Tip:

Du kan nemt bruge andre grækar, men undlad så skrællen.

Med andre græskar kan konsistensen blive mere vandet som squash, når du ovnbager.

Læs mere om hokkaido græskar

Du finder de økologiske kvalitetsgrøntsager fra Thorsbjerggaard i dit lokale supermarked

Thorsbjerggaard

Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.

Afgrøder

  • Hokkaido
  • Butternutsquash
  • Sukkermajs
  • Hvide gourmetmajs
  • Flowersprouts
  • Squash
  • Ærter
  • Halloween
  • Spaghetti / Stripetti
  • Crown Prince
  • Specielle græskar
  • Pyntegræskar
  • Babymajs

Relevante links

  • Om Thorsbjerggaard
  • Opskrifter
  • Nyheder
  • Global G.A.P.
  • Privatlivspolitik
Thorsbjerggaard er en del af Vores Jord - Din Køkkenhave
Kontrolrapport

2025 © Thorsbjerggaard. Alle rettigheder forbeholdes. Sitemap | Udviklet af Lokal Guide

Facebook-f
Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik her!

acceptér