Lækre velsmagende hokkaido græskarbåde er særdeles velegnede som tilbehør til både fisk og kød.
De lækre og indbydende både vil gøre sig godt på middagsbordet, og er nemme at lave inden gæsterne kommer.
Du gav:
Lækre velsmagende hokkaido græskarbåde er særdeles velegnede som tilbehør til både fisk og kød.
De lækre og indbydende både vil gøre sig godt på middagsbordet, og er nemme at lave inden gæsterne kommer.
Skrub hokkaidoen under rindende vand.
Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernene ud med en ske.
Skær hokkaidoen i både af 5 cm tykkelse på det bredeste sted.
Kom bådene i en stor plastpose.
Vend lidt mel, olivenolie, salt, peber og de krydderier og krydderurter, du kan lide i posen f.eks. timian og chili. Ryst posen grundigt, så der ligger en fint lag på alle hokkaidooverflader.
Vend hokkaidobådene ud på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
Server bådene kolde eller varme som tilbehør til kød eller fisk.
Er der rester, så brug dem i hummus – det giver en god smag og en flot farve.
Tip:
Du kan nemt bruge andre grækar, men undlad så skrællen.
Med andre græskar kan konsistensen blive mere vandet som squash, når du ovnbager.
Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.
Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.