Videre til indhold
  • ØKOLOGI
  • GLOBAL G.A.P.
Facebook-f
weblogo
oeko-logo_01
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
weblogo
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt

Slow farseret græskar

Opskrift fra Thorsbjerggaard
Hvad synes du om denne opskrift?
Slow farseret græskar Fyldt græskar – eller farseret græskar, er oprindeligt en ret fra Uganda. I Uganda spiser man for overlevelse og ikke for nydelse, så derfor er opskriften modificeret, så den smager fantastisk.
4.67 1 5 3

Du gav:

Fyldt græskar – eller farseret græskar, er oprindeligt en ret fra Uganda. I Uganda spiser man for overlevelse og ikke for nydelse, så derfor er opskriften modificeret, så den smager fantastisk.

opskrift

Slow farseret græskar

  • Hovedret
  • Tid i alt: 2 time(r)
  • 20 minutter
  • Arbejdstid: 0 time(r)
  • 40 minutter
  • Servering til 2 personer

Ingredienser

Tomatsovs

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°C. Vask og tør græskarrene. Skær låget af og skrab frø og trevler ud. Skrab kødet ud, så der er en ca. 2 cm tyk væg tilbage i græskarret. Tag halvdelen af det udskrabede kød og hak det i tern på ca. 1 cm. Svits dem i lidt olie med hakket løg og hvidløg, persille, salt og peber.

Rør en fars af æg, kød, det udblødte brød samt creme fraiche og revet ost, salt og peber. Bland farsen med de svitsede grøntsager og fyld det i græskarrene. Læg låg på og pak det hele ind i aluminiumsfolie. Bages ved 200°C i 1½-2 timer. Farsen skal være helt gennemstegt.

Mens græskarret bager, laves tomatsovsen i en gryde. Sautér det hakkede løg i lidt olie, til stykkerne er klare. Tilsæt de flåede tomater og hak dem lidt i stykker med grydeskeen. Lad det simre med basilikum, oregano og chili. Smag til med salt, peber, citronsaft og sukker.

De fyldte, bagte græskar serveres hele med tomatsovs til.

Lidt brød og grøn salat passer godt til.

Du finder de økologiske kvalitetsgrøntsager fra Thorsbjerggaard i dit lokale supermarked

Thorsbjerggaard

Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.

Afgrøder

  • Hokkaido
  • Butternutsquash
  • Sukkermajs
  • Hvide gourmetmajs
  • Flowersprouts
  • Squash
  • Ærter
  • Halloween
  • Spaghetti / Stripetti
  • Crown Prince
  • Specielle græskar
  • Pyntegræskar
  • Babymajs

Relevante links

  • Om Thorsbjerggaard
  • Opskrifter
  • Nyheder
  • Global G.A.P.
  • Privatlivspolitik
Thorsbjerggaard er en del af Vores Jord - Din Køkkenhave
Kontrolrapport

2025 © Thorsbjerggaard. Alle rettigheder forbeholdes. Sitemap | Udviklet af Lokal Guide

Facebook-f
Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik her!

acceptér