Rør gæren ud i ½ dl vand, dæk til med et klæde og lad det stå lunt i 30 min. Forbered fyldet imens. Skræl kartofler og løg og skær begge dele i tynde skiver. Lav krydderolien ved at blande olie, salt og peber. Pres hvidløgene ned i olien og tilsæt til sidst hakket rosmarin.
Tilbage til dejen. Tilsæt resten af vandet, salt og olie. Rør melet i lidt af gangen og ælt dejen grundigt på et rent meldækket bord. Del dejen i 2 og rul den tyndt ud. Smør 1/3 af krydderolien ud på hver af bundene og top med skiver af kartoffel. Riv mozzarellaen i stykker og fordel over kartoflerne. Top med serrano og rødløg.
Bag pizzaerne ved 250 grader i 12 minutter.
Skyl og tør flowersprouts. Skær dem i halve og kom dem op i en frysepose sammen med den sidste 1/3 af krydderolien, ryst det grundigt sammen. Når pizzaen har bagt i ca. 12 min, tag dem ud og fordel flowersprouts udover det hele.
Skru ovnen ned på 200 grader og giv pizzaerne yderligt 5 min.
Server pizzaerne med det samme.