• ØKOLOGI
  • GLOBAL G.A.P.
Facebook-f
weblogo
oeko-logo_01
global-gap-logo_02
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
Menu
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
weblogo
Menu
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt

Græskarchips

Opskrift fra Thorsbjerggaard
Hvad synes du om denne opskrift?

Du gav:

Lav dine egne græskarchips og glem alt om kedelige kartoffelchips. Græskarchips kan laves på alle grå og orange græskar typer, så som fx hokkaido og crown prince.

opskrift

Græskarchips

  • Snack
  • Tid i alt: 1 time(r)
  • 30 minutter
  • Arbejdstid: 0 time(r)
  • 30 minutter
  • Servering til 4 personer

Ingredienser

  • 1
  • stk.
  • Græskar

Fremgangsmåde

Halver græskaret, fjern indmaden og skær i både.

Græskaret skrælles inden du snitter helt tynde skiver med enten en tyndtskræller eller mandolinjern.

Fordel skiverne på et bageplade i 1 lag og bag i ovn ved 100° i ca. 50-60 minutter eller indtil sprøde.

Chipsene tages ud, køles af og vendes i krydderi efter eget valg – jeg kan anbefale versioner med røget paprika eller salt og peber.

Læs mere om hokkaido

Du finder de økologiske kvalitetsgrøntsager fra Thorsbjerggaard i dit lokale supermarked

Thorsbjerggaard

Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.

Afgrøder

  • Hokkaido
  • Butternutsquash
  • Sukkermajs
  • Hvide gourmetmajs
  • Flowersprouts
  • Squash
  • Ærter
  • Halloween
  • Spaghetti / Stripetti
  • Crown Prince
  • Specielle græskar
  • Pyntegræskar
  • Babymajs

Relevante links

  • Om Thorsbjerggaard
  • Opskrifter
  • Nyheder
  • Global G.A.P.
  • Privatlivspolitik
Thorsbjerggaard er en del af Vores Jord - Din Køkkenhave
Kræftens bekæmpelse
Kontrolrapport

2021 © Thorsbjerggaard. Alle rettigheder forbeholdes. Sitemap | Udviklet af Lokal Guide

Facebook-f
Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik her!

acceptér