Videre til indhold
  • ØKOLOGI
  • GLOBAL G.A.P.
Facebook-f
weblogo
oeko-logo_01
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt
weblogo
  • Forside
  • Grøntsager
  • Opskrifter
  • Aktuelt
  • Om Thorsbjerggaard
  • Kontakt

Grønkåls chips

Opskrift fra Thorsbjerggaard
Hvad synes du om denne opskrift?
Grønkåls chips Server grønkåls chips som en sprød og lækker snack til en kølig velkomstdrik eller som et sundt alternativ til lidt lækkert om aftenen, evt. med en cremet dip til.
5 1 5 1

Du gav:

Server grønkåls chips som en sprød og lækker snack til en kølig velkomstdrik eller som et sundt alternativ til lidt lækkert om aftenen, evt. med en cremet dip til.

opskrift

Grønkåls chips

  • Snack
  • Tid i alt: 1 time(r)
  • 10 minutter
  • Arbejdstid: 0 time(r)
  • 20 minutter
  • Servering til 5 personer

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rengjorte grønkålsstykker fyldes i en pose, ryst med olivenolie, salt og evt. lidt chili.

Grønkålen lægges på et stk. bagepapir.

Bages i ovnen i 40 – 60 min ved 100-120 grader til de er lækre sprøde.

Du finder de økologiske kvalitetsgrøntsager fra Thorsbjerggaard i dit lokale supermarked

Thorsbjerggaard

Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.

Afgrøder

  • Hokkaido
  • Butternutsquash
  • Sukkermajs
  • Hvide gourmetmajs
  • Flowersprouts
  • Squash
  • Ærter
  • Halloween
  • Spaghetti / Stripetti
  • Crown Prince
  • Specielle græskar
  • Pyntegræskar
  • Babymajs

Relevante links

  • Om Thorsbjerggaard
  • Opskrifter
  • Nyheder
  • Global G.A.P.
  • Privatlivspolitik
Thorsbjerggaard er en del af Vores Jord - Din Køkkenhave
Kontrolrapport

2025 © Thorsbjerggaard. Alle rettigheder forbeholdes. Sitemap | Udviklet af Lokal Guide

Facebook-f
Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik her!

acceptér