Server grønkåls chips som en sprød og lækker snack til en kølig velkomstdrik eller som et sundt alternativ til lidt lækkert om aftenen, evt. med en cremet dip til.
- ØKOLOGI
- GLOBAL G.A.P.
Du gav:
Server grønkåls chips som en sprød og lækker snack til en kølig velkomstdrik eller som et sundt alternativ til lidt lækkert om aftenen, evt. med en cremet dip til.
Rengjorte grønkålsstykker fyldes i en pose, ryst med olivenolie, salt og evt. lidt chili.
Grønkålen lægges på et stk. bagepapir.
Bages i ovnen i 40 – 60 min ved 100-120 grader til de er lækre sprøde.
Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.
Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.