Er du træt af kedelige pasteplader i din lassagne er græskar det oplagte valg. Udskift pastapladerne med skiver af hokkaido eller butternut græskar, og oplev en fornyet ret.
- ØKOLOGI
- GLOBAL G.A.P.
Du gav:
Er du træt af kedelige pasteplader i din lassagne er græskar det oplagte valg. Udskift pastapladerne med skiver af hokkaido eller butternut græskar, og oplev en fornyet ret.
Løgene skæres og svitses af i en stor gryde med lidt smør og olie til de er bløde.
Tilsæt kødet og svits til det har farve.
Tilsæt bouillon, flåede tomater, tomat pure og røget paprika og lad det simre i 30-45 minutter.
Pres hvidløget i og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Tilsæt frisk basilikum og smag til med salt og peber.
Butternut klargøres og skæres i skiver på ca 0,5 cm.
Det hele samles i flere lag i et fad – start med kød og slut med mozarella.
Bag det i en forvarmet ovn ved 180° i ca 4o minutter.
Thorsbjerggaard dyrker sukkermajs, halloween- og hokkaido græskar, økologiske squash, flower sprout og grønne ærter. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere i sommersæsonen.
Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre du får den bedste oplevelse når du besøger vores side.